Les alt om Havøyet

Hvorfor vi valgte Domstein og Nesttun Fisk & Vilt

Hvorfor vi valgte Domstein og Nesttun Fisk & Vilt

Hvorfor valgte vi Domstein og Nesttun Fisk & Vilt? Hvordan klarer vi å levere fersk sjømat? Les mer her!

Hvem er Erik Øye - historen bak Havøyet

Hvem er Erik Øye - historen bak Havøyet

Bli kjent med Erik Øye, som er grunder og daglig leder i Havøyet. Her forteller han om historien sin, hvorfor han velger å satse på Havøyet, og hvem han er.  Les her!

Se når skalldyr og skjell er i sesong!

Se når skalldyr og skjell er i sesong!

Reker i mars, hummer i høst! Oppdag når 11 skalldyr- og skjellarter er på sitt beste med Havøyets sesongguide. Les mer!

Se når villfanget fisk er i sesong!

Se når villfanget fisk er i sesong!

Skrei i februar, breiflabb om høsten – oppdag når 18 villfangede arter er på topp med Havøyets sesongguide. Les mer!

Fersk sjømatlevering på Os – Havøyets første B2B-leveranse

Fersk sjømatlevering på Os – Havøyets første B2B-leveranse

Havøyet leverte dagsfersk, filetert sei til Bjørnafjorden Hotell samme dag som forespørselen kom – til et viktig arrangement. Les hele historien her!

Sosiale medier

Hvordan vi klarer å levere fersk sjømat!

Levering rett etter jobb, og før middag!

På vei til kunde, med fersk sjømat!

Hvordan vi klarer å levere fersk sjømat!

Levering rett etter jobb, og før middag!

På vei til kunde, med fersk sjømat!

Hvordan vi klarer å levere fersk sjømat!

Levering rett etter jobb, og før middag!

På vei til kunde, med fersk sjømat!

Følg oss