
Prøv en enkel, rask og hot krabberett med masse smak.

Enkel og sunn krabberett som passer som forrett, siderett eller til kun kos.

Klassisk blåskjellrett med masse smak og en luftig suppe. Beregn gjerne 500g skjell pr. person. Serveres med pommes frites eller godt brød.

Posjert røkt torsk med blåskjell, selleri og dillsaus
Ca. 40 min - Lett posjert, røkt torsk servert med dampede blåskjell i kraft, bakt sellerirot på grovt salt, silkemyk sellerikrem og dillinfusert saus – en harmonisk smakskombinasjon av hav og jord ...

Håndrenset krabbe med bakt selleri
Ca. 45 minutter - I denne lune retten kan man med fordel bruke hvitt håndrenset krabbekjøtt. Herlig kombinasjon med den søtlige smaken av bakt sellerirot.

Ca. 10 minutter - Bland håndrenset krabbekjøtt med majones, sriracha, grønn Tabasco, sitronsaft og finhakket vårløk. Rist brioche-pølsebrød, fyll med krabbeblandingen og dryss over sesamfrø.