Skalldyr

Under finner du alt fra enkle til avanserte oppskrifter!

Posjert røkt torsk med blåskjell, selleri og dillsaus

Posjert røkt torsk med blåskjell, selleri og dillsaus

Ca. 40 min - Lett posjert, røkt torsk servert med dampede blåskjell i kraft, bakt sellerirot på grovt salt, silkemyk sellerikrem og dillinfusert saus – en harmonisk smakskombinasjon av hav og jord ...

Håndrenset krabbe med bakt selleri

Håndrenset krabbe med bakt selleri

Ca. 45 minutter - I denne lune retten kan man med fordel bruke hvitt håndrenset krabbekjøtt. Herlig kombinasjon med den søtlige smaken av bakt sellerirot.

Crabroll

Crabroll

Ca. 10 minutter - Bland håndrenset krabbekjøtt med majones, sriracha, grønn Tabasco, sitronsaft og finhakket vårløk. Rist brioche-pølsebrød, fyll med krabbeblandingen og dryss over sesamfrø.

Håndrenset krabbe med bakt selleri

Håndrenset krabbe med bakt selleri

Ca. 45 minutter - I denne lune retten kan man med fordel bruke hvitt håndrenset krabbekjøtt. Herlig kombinasjon med den søtlige smaken av bakt sellerirot.

Reke -og avokadosalat

Reke -og avokadosalat

Ca. 10-15 minutter - En næringssrik salat med reker, avokado, ruccolasalat, basilikum og lakserogn