Ingredienser
4 porsjoner
- 2 kg krabbeklør
- 8 cl soyasaus
- 2 ss honning
- 2ss black pepper sauce
- 20 pepper, hel sort
- 4 båter lime
- 1 lime, saften av
- 2 stk sjalottløk
- 3 stk vårløk
- olje
Sriracha-dressing
- 4 ss majones
- 1 ts sriracha
Fremgangsmåte
- Kakk sprekker i krabbeklørne slik at du kommer til krabbekjøttet.
- Ha olje og løk i en varm stekepanne. Tilsett soyasaus, honning og black peppersauce. Varm til det tykner.
- Tilsett krabbe og limebåter og vend inn i blandingen. La putre til krabben er varm.
- Rist sort pepper i panna og mal den i morter. Ha på, sammen med vårløk, til slutt.
- Server med ristet brød og Shriracha-majo.
Oppskrift og bilde av Hitamat, krabbe.no