Pepperkrabbe

Pepperkrabbe

Ingredienser

4 porsjoner

  • 2 kg krabbeklør
  • 8 cl soyasaus
  • 2 ss honning
  • 2ss black pepper sauce
  • 20 pepper, hel sort
  • 4 båter lime
  • 1 lime, saften av
  • 2 stk sjalottløk
  • 3 stk vårløk
  • olje

Sriracha-dressing

  • 4 ss majones
  • 1 ts sriracha

 

 

Fremgangsmåte

  • Kakk sprekker i krabbeklørne slik at du kommer til krabbekjøttet.
  • Ha olje og løk i en varm stekepanne. Tilsett soyasaus, honning og black peppersauce. Varm til det tykner.
  • Tilsett krabbe og limebåter og vend inn i blandingen. La putre til krabben er varm.
  • Rist sort pepper i panna og mal den i morter. Ha på, sammen med vårløk, til slutt.
  • Server med ristet brød og Shriracha-majo.

 

Oppskrift og bilde av Hitamat, krabbe.no

Leser neste

Hel kokt krabbe med dip