
Ca. 40 minutter - Det er viktig å la makrellen bli temperert før den grilles. Pensle både makrellen og risten med olje før du legger den på grillen.

Posjert røkt torsk med blåskjell, selleri og dillsaus
40 min - Lett posjert, røkt torsk servert med dampede blåskjell i kraft, bakt sellerirot på grovt salt, silkemyk sellerikrem og dillinfusert saus – en harmonisk smakskombinasjon av hav og jord på é...

Piggvar servert på en salat av fennikel med en fyldig Hollandaise

Hvitvinsdampet torsk med safransaus
Hvitvin, safran og sitrus gir denne sausen en spennende smak. Server torsken i sausen med poteter, sukkererter eller andre gode grønnsaker.

Ca. 15 minutter - Lett og frisk kveite ceviche: Skjær kveite i terninger og mariner dem i limejuice, finhakket koriander, vårløk, syltet jalapeño og et par dråper grønn tabasco. Smak til med salt o...

Ca. 40 minutter - Saftig og god kveite med kål, babygulrøtter og asparges ernoe av det beste som finnes. Server den til dine gjester medhollandaisesaus og persillepoteter.